Once upon a time...

PigloBoutique on loppuvuodesta 2019 perustettu kotimainen yritys, joka myy värikkäitä, pehmeitä ja lämpimiä tuotteita esimerkiksi marsuille, kaneille, freteille, siileille, deguille, chinchilloille ja rotille. Tuotteet on saataville verkkokaupastamme, Etsystä sekä Kaveelta, joka on euroopan markkinajohtaja C&C häkkien  myynnissä. 
PigloBoutique sai alkunsa loppuvuodesta 2019. Olin tehnyt petejä, putkia ja pusseja omille marsuilleni, koska kohtuuhintaisten tuotteiden saatavuus oli vaikeaa. Tilasin tuotteita Australiasta asti, mikä ei ekologisesti ole järkevää. Näistä tuotteista lähti kuitenkin idea tehdä tuotteita myös myyntiin. Tuotteet muovautuvat pikkuhiljaa paremmiksi ja kestävämmiksi. Valmistan tuotteet alusta loppuun asti itse ja lopulta pakkaan ne matkaan. Lyhyen ajan sisällä olen saanut huomata tuotteiden saavuttaneen suuren suosion ja rakastetuille, pienille pörröisille lähtee paketteja päivittäin ympäri Eurooppaa.
Olethan minuun yhteydessä jos sinulla on kysyttävää, kehitettävää tai palautetta tuotteista. Otan sitä mielelläni vastaan :)
Terveisin, Jenni sekä oma testiryhmäni Emma, Kerttu, Anni, Mimmi ja Kirsikka